zondag 24 september 2017

"Waar ga jij voor?"

StraalBlog week 39
“Waar ga jij voor?”

De strijd aangaan
De mens en pijn, ongemak en negatieve gedachten gaan niet zo goed samen. Onze neiging is om de strijd ermee aan te gaan en we willen die battles koste wat het kost winnen. De overtuiging dat je pas gelukkig kunt zijn als al het negatieve uit je leven is verbannen zit er goed ingebakken.

Wedstrijd touwtrekken
In principe ben je bezig met een wedstrijd touwtrekken. Je tegenstanders zijn de vormen van psychische pijn. Ook zij trekken hard aan het touw. Tussen jou en je tegenstanders is een gapende afgrond, een ravijn. Als jij verliest dan lig je in het ravijn en is er niet veel van je over. Je moet vechten voor je leven, je mag niet opgeven en je trekt harder en harder aan het touw. Je tegenstanders trekken ook steeds harder en je raakt meer en meer vermoeid.

Hoe lang hou je dit nog vol?

Waar ga je voor?
Er is echter ook een andere optie! Je kunt het touw laten vallen. Je kunt het besluit nemen om te stoppen met vechten. Je kunt het touw loslaten!

Laat dit beeld eens goed op je inwerken. Wat voel je hierbij? Welke gedachten gaan er door je heen? Het is aan jou! Waar ga je voor? Levenslang strijden dan wel het gevecht staken zodat je in je leven kunt stappen?

Stralende ondersteuning
Zou je graag het touw los willen laten en kun je hier ondersteuning bij gebruiken? Stuur me een berichtje en we gaan aan de slag!

Stralende groet van Krijna

www.straal-denhaag.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten