dinsdag 25 november 2014

"Staak je strijd en stap in je leven"

Op 28 november 2014 brengt Boekscout de gedichtenbundel "Staak je strijd en stap in je leven" van Krijna van Loenen uit!Krijna heeft voor deze bundel veel inspiratie gehaald uit haar bewogen leven. Als meisje schreef zij, fantasie verhalen, om momentjes te kunnen ontsnappen aan de harde realiteit van geweld, verslavingen en onveiligheid die dagelijks aanwezig waren.

De fantasie verhalen hebben plaats gemaakt voor gedichten recht uit haar hart. Krijna beschrijft op een pure, rauwe manier zonder omhalen hoe delen van haar leven eruit zagen. Krijna heeft de strijdbijl met zichzelf en met dat wat haar is overkomen kunnen begraven, door bewust stil te staan bij alle ervaringen waar zij zo hard van wegvluchtte. Door alle gedachten en gevoelens volledig te accepteren kwam er meer ruimte voor wat Krijna nu werkelijk wilde; Leven in plaats van overleven!

Krijna deelt haar prive, opleidings- en werkervaring in haar coachingspraktijk Straal Den Haag en is actief op Facebook en LinkedIn.

Meer weten over Krijna en/of de gedichtenbundel "Staak je strijd en stap in je leven"? Neem een kijkje op de website: www.straal-denhaag.nl

4 opmerkingen:

 1. Geweldig Krijn!
  Eén van je eerste bundels is voor mij, ik wil hem gesigneerd en wel :-)
  Je bent een topcoach, je inspireert me zowel privé als op werkgebied!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Krijna, je bent het schoolvoorbeeld van een positieveling.
  Als er ook maar iets van doorklinkt in je gedichtenbundel dat is hij al geslaagd! Het oordeel is aan de lezer.

  BeantwoordenVerwijderen